top of page

Work is Theater and every Business a Stage

Firmakulturs teambuilding styrker relationer mellem virksomhed ogmedarbejdere. Lav jeres eget teaterstykke i virksomheden, eller på et teater,

Det skal være sjovt, udfordrene, fornyende, lærerigt, anderledes og være med til at gøre en forskel. Det kræver ingen forkundskaber, at deltage i Firmakulturs teamudvikling.

Firmakultur teambuilding
Firmakultur teamwork
Teambuilding
Lav jeres eget teaterstykke

 

Lav jeres eget teaterstykke - vær instruktør, skuespiller eller instruktør og iscenesæt virksomheden ud fra jeres værdier og visioner.

 

Firmakultur udbyder, som de første i Danmark,udvikling af medarbejdere og ledere ved hjælp af en palet af kreativekompetencer, fra de kulturelle erhverv. Teambuilding, hvor kompetencer fra kulturen, anvendes med henblik på at skabe en mere attraktiv arbejdsplads med frigørelse af kreative og innovative kompetencer.

 

De kreative kompetencer underbygges af et solidt team af konsulenter med et bredt erfaringsgrundlag og høj faglighed. Det hele munder ud i en totaloplevelse, med frigørelse af skjulte ressourcer og kompetencer, hos den enkelte og hos gruppen. Vi har alle vores historie at fortælle - ligeledes har jeres virksomhed.

bottom of page