top of page

Vælg den rådgivning der passer til jeres virksomhed

Firmakultur tilbyder forskellige muligheder for rådgivning der passer til jeres behov. Et stigende antal kunder har efterspurgt ekstern rådgivning uden binding og når der er behov, så de kan fokusere på kerneydelsene. Firmakultur udbyder derfor forskellige løsninger, hvor vi enten er med på sidelinjen eller som ekstern arbejdsmiljøleder.

Få tilknyttet en ekstern rådgiver.​Få tilknyttet en ekstern arbejdsmiljørådgiver, så I kan fokusere på jeres kerneydelser i virksomheden. Vi kan repræsentere jer på sikkerhedsmøder, sikkerhedsrunderinger og ajourfører APV for skiftende arbejdspadser. Primært handler det om at sikre medarbejdernes sikkerhed og at I lever op til de mange regler i arbejdsmiljøloven.

Lej en arbejdsmiljørådgiverArbejdsmiljø kvæver løbende fokus på arbejdspladsen, hvadenten det er hjemme i virksomheden eller på skiftende arbejdssteder. I har nu mulighed for at leje en arbejdsmiljørådgiver, efter behov fx til forberedelse af screening fra Arbejdstilsynet.

 

Vi udarbejder og jourfører PSS Plan for sikkerhed og sundhed i projektering og udførelsesfaserne ved byggeri og bistår på sikkerhedsmøder og runderinger.

Tegn en serviceaftalea til løbende rådgivning.


Med en serviceaftale hos Firmakultur, er du altid ajour med den nyste lovgivning inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed.

 

En serviceaftale indeholder:

  • Rådgivning i virksomheden

  • Telefonisk rådgivning døgnet rundt

  • Gennegang af virksomhedens arbejdsmiljø. bla. APV, årlig drøftelse og sikkerhedsrundering.

  • 30% rabat på kortlægning af psykisk arbejdsmiljø.

  • Rabat på øvrige konsulentydelse

  • Opdatering af nyeste love og regler

 

Serviceaftale måned for måned:

 

 

 

 

 

 

bottom of page